NVVC Connect nodigt alle zorgprofessionals op het gebied van cardiologie uit die de regionale samenwerking willen verbeteren en de zorg willen optimaliseren. Trijn is een van de Connect-regio’s die een subsidie heeft ontvangen om de regionale transmurale hartfalen-zorg te verbeteren. Daarom brengen we de bijeenkomst De regio aan zet graag bij je onder de aandacht.

Connect wil meer dan voorheen gaan samenwerken met de aangesloten regio’s, om zo de regionale samenwerking te versnellen. Op 26 januari gaat Connect de nieuwe koers presenteren.

Inhoud en tijdstip

Na de bijeenkomst weet je welke stappen je kunt zetten om de samenwerking in de regio verder te verbeteren. De bijeenkomst heeft een plenair deel en kleinere werksessies.

Datum: donderdag 26 januari 2023
Tijdstip: 16.00 – 20.00 uur
Locatie: Amersfoort

Meld je alvast aan

Wil je weten hoe de nieuwe koers eruitziet en wat Connect voor de regio kan betekenen? Je bent van harte welkom! Je kunt je aanmelden op de website van NVVC Connect.

Voor wie?

Alle zorgprofessionals uit de Trijn-regio die zich bezighouden met hartzorg. In het bijzonder is de bijeenkomst interessant voor cardiologen, (kader)huisartsen, verpleegkundig specialisten, en praktijkondersteuners

NVVC Connect is gelieerd aan de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC). Connect richt zich op het implementeren, continueren en borgen van integrale transmurale zorg. De juiste zorg op de juiste plek binnen de cardiologie is de focus van NVVC Connect. Door het stimuleren, faciliteren en optimaliseren van netwerkgeneeskunde in de cardiologie wil NVVC Connect de kwaliteit en toegankelijkheid van zorg voor hartpatiënten verder verbeteren. De aangesloten regio’s vormen het Connect-netwerk. Samen met de regio’s vormt Connect een lerend netwerk en worden goede praktijkvoorbeelden gedeeld.


Terug naar nieuws