cBoards zijn themagerichte, multidisciplinaire patiëntendossiers. Er staan alleen relevante medische gegevens in. cBoards zijn voor iedereen inzichtelijk zijn en bij een board worden alleen relevante personen en teams betrokken. Op 18 april van 15.00 tot 16.00 uur kun je deelnemen aan een vrijblijvend webinar van ZorgDomein.

Met cBoards brengt ontwikkelaar Caresharing contextuele netwerkzorg in de praktijk en heel dichtbij. De samenwerkingsomgeving maakt ‘de juiste zorg op de juiste plek’ heel concreet. Samenwerken wordt zeer overzichtelijk en efficiënt.

Meer weten over netwerksamenwerking

Op 18 april kun je gratis en direct deelnemen aan het webinar over netwerksamenwerking en cBoards. Om 15.00 uur kun je direct en gratis in va deze Teams-link. Het webinar wordt opgenomen en is later terug te kijken.

Het webinar komt voort uit de verkenning naar de verwijsfunctie in de regio. In die verkenning ging het kort over de functionaliteit netwerksamenwerkingsomgeving. De deelnemers, onder wie leden van de Trijn-platforms Digitalisering, RTA en CXIO, uitten de wens om er meer over te weten te komen.

Onderdeel van regionale visie

Sommige organisaties in de regio werken al met cBoards, zoals Sigra. Ook de regio Eemland is geïnteresseerd. In de toekomst zou deze vorm van contextuele netwerkzorg onderdeel kunnen gaan uitmaken van de regionale visie van Trijn.

De visie wordt in het platform Digitalisering verder uitgewerkt in samenwerking met de CXIO’s in de regio. Daarna volgt een zorgvuldig proces om op basis van een regionaal programma van eisen een regionale data-architectuur en bijbehorend selectietraject neer te zetten.

Heb jij onderwerpen die je graag zou willen terugzien in een webinar? Laat het weten via info@rsotrijn.nl.


Terug naar nieuws