ZORG-AB organiseert op 26 oktober – de Dag van de vindbaarheid – een online-webinar over het zorgadresboek (ZORG-AB). Van 12.00 tot 13.00 uur word je bijgepraat over dit actuele adresboek voor zorgverleners en zorgaanbieders. Je kunt je nu inschrijven.

Goede zorg vraagt om goede gegevensuitwisseling. Het ZORG-AB maakt communicatie veilig en gemakkelijker. Alle zorgverleners en -aanbieders hebben met het ZORG-AB de beschikking over een gemeenschappelijk adresboek om gegevens met elkaar uit te wisselen.

Bouw mee aan het gezamenlijk adresboek voor de zorg

Staan jouw eigen gegevens al actueel en compleet in het ZORG-AB? De Dag van de vindbaarheid is een mooie gelegenheid om dat na te gaan. Denk aan ontbrekende gegevens, zoals het EDIFACT-adres, het medische e-mailadres en het telefoonnummer waarop collega’s jou kunnen bereiken.

Inschrijven

Na je aanmelding krijg je twee dagen vóór het webinar de deelnamelink.


Terug naar nieuws