Het uitfaseren van de fax in de regio Utrecht en Amersfoort gaat voorspoedig. Inmiddels zijn alle ziekenhuizen in de regio faxloos en gebruikt ruim 85% van de huisartsen en apothekers de fax niet meer voor verzenden én ontvangen.

De regio mag faxloos worden genoemd als 90% niet meer faxt. Naar verwachting wordt dat moment vóór de zomervakantie bereikt. Dan resteert nog een deel huisartsen en apothekers. Zij worden in de maanden daarna benaderd door het belteam van het landelijke Faexit-programma of door Trijn.

Ben je nog niet gestopt met het verzenden of ontvangen van faxen? Zorg dat je bereikbaar blijft en stap net als jouw zorgcollega’s over op een andere manier van communiceren. Op faexit.nl vind je meer informatie.

Heb je vragen over Faexit in de regio Utrecht/Amersfoort, neem dan contact op met Chris Slijkhuis. Op deze pagina lees je wat Trijn doet met Faexit.


Terug naar nieuws