We zijn blij met de komst van Hannah van Dijk en Stefan van Asten. Sinds 1 juli maken zij fulltime deel uit van ons team. Beiden kwamen bij Trijn aan boord via We Care to DisGover, dat jonge afgestudeerden opleidt tot zorgvernieuwers van de toekomst.

Verbinding leggen

Hannah van Dijk: “Wat Trijn doet, draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg in de regio. Dat is voor mij een grote drijfveer. Ik werd direct enthousiast over de opdracht. Vooral verbinding leggen tussen de negentien leden van Trijn spreekt mij aan. Ik ondersteun de projecten Transmuraal Incident Melden, Regionale Transmurale Afspraken, eOverdracht, Netwerkzorgplatform en het GGZ verkennend gesprek. Ik heb er zin in!”

Samen stappen zetten

Stefan van Asten: “Ik ben verheugd dat ik mijn traineeship een passend vervolg kan geven bij Trijn. De digitalisering van de zorg vind ik ontzettend interessant om aan bij te dragen. Met name dat je samen met andere organisaties in de regio stappen kunt zetten. Bij Trijn werk ik aan Acute zorg, Mitz, ZORG-AB, eOverdracht en Babyconnect. Ik kijk uit naar mooie resultaten!”

Op de teampagina vind je de contactgegevens van Hannah en Stefan en de andere medewerkers van Trijn.


Terug naar nieuws