Op 23 augustus is voor de snelle toets-aanvraag groen licht gekomen. Daarmee is de weg vrij voor Trijn om samen met de leden en partners in de regio het transformatieplan concreet te maken.

De aanvraag werd op 16 juli ingediend met als titel Digitalisering en databeschikbaarheid als drijvende kracht voor netwerkzorg in Midden-Nederland. Er staat beknopt in wat de transformatieopgave van de regio is voor domeinoverstijgende digitalisering en gegevensuitwisseling. De aanvraag is in lijn met het fundament digitalisering en gegevensuitwisseling, waarvan Trijn de penvoerder was.

Vaart maken

Eva Marquarita, directeur van Trijn: “Felicitaties voor alle betrokkenen zijn hier op z’n plaats. We hebben met z’n allen in de afgelopen periode hard gewerkt, met deze mooie mijlpaal als resultaat. Nu is het zaak om vaart te maken en in korte iteraties tot een transformatieplan te komen.”

Voor de hele regio

“Op 16 oktober willen we zo ver zijn dat we in de ALV van Trijn de ingewikkelde onderwerpen kunnen bespreken. Ondertussen lopen gesprekken om op strategisch, tactisch en operationeel niveau ook de regionale partners die geen lid zijn van Trijn aan te haken. De transformatieopgave strekt immers verder dan de leden van Trijn alleen.”

Bekijk de snelle toets-aanvraag

Klik op de afbeelding om de pdf met de aanvraag te bekijken.


Terug naar nieuws