Medio september kwam Elske van der Pol bij Trijn aan boord als programmamanager. Zij werkt aan het transformatieplan, RTA’s en netwerkzorg.

Elske heeft bijna twintig jaar werkervaring in de zorg. Ze vertelt: “Wat mij boeit aan werken bij Trijn zijn de uitdagende vraagstukken op het gebied van samenwerking in de regio.

Wat mij drijft, is willen bijdragen aan verbinding vanuit de inhoud zodat de betrokken partijen nog beter zorg kunnen afstemmen. Dit alles voor inwoners, patiënten, cliënten en hun naasten. Omdat ik zelf met mijn gezin in Utrecht woon, ben ook ik eindgebruiker. 

Achttien uur per week werk ik als programmamanager bij Trijn. Daarnaast volg ik de opleiding Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ, waarvoor ik een dag per week stage loop in een huisartsenpraktijk in de wijk Overvecht.

Zo kan ik de projecten en initiatieven bij Trijn toetsen aan de praktijk, en vice versa. Concreet en tastbaar werk en direct contact met patiënten, naast bijdragen aan de samenwerking in de regio is voor mij een boeiende combinatie.”

Op deze pagina zie je wie er nog meer deel uitmaken van het team van Trijn.


Terug naar nieuws